Maaike...KillCoronaboredom

Comments · 674 Views

Een advertentie, lockdownverveling, voorspel.
Just a story... is it?

Enkele dagen na pasen plaatste een Maaike een advertentie op Afspraakjes en bood haar gedragen slipje aan in ruil voor een uitgebreide reactie.

Het idee vond ik wel iets hebben en de verveling vormde de basis voor volgende fantasie.

Enjoy :)

 

Dag Maaike,

Een gedragen slipje aanbieden in ruil voor een uitgebreide reactie, in de categorie BDSM... mmmh, er zijn onaangenamere manieren om coronaverveling te doden.

Hope you enjoy the next story. ;)

"Waarom?" Vraag je jezelf af, "Waarom ben ik hier aan begonnen? En, waar waren mijn gedachten toen ik mijn gedragen slipje aanbood?" bedenk je, terwijl het asfalt onder je wagen de kilometers doet vervagen. Het beloofde slipje draag je, zoals ik je heb opgedragen, niet enkel heb je het aan, je hebt ook geregeld na het klaarkomen afgelopen dagen je geile kutje er mee gedept. Het kleeft, zit wat ongemakkelijk daardoor en toch ben je opgewonden en wat zenuwachtig. Terwijl je weet wat staat te gebeuren, ik heb je het scenario immers uitgeschreven. Toen je het las en daarop reageerde was je opgewonden, kon je amper wachten en nu, nu ben je ergens  zenuwachtig als voor een belangrijke sollicitatie. De gps toont je rustig, monotoon, de weg. Diest, nog even en je bent er. Aan de wat afgelegen oude hoeve aangekomen, merk je wat ik bedoelde met verbouwwerf. Je rijdt het erf op en ik sluit de ijzeren poort achter je. Begeleid je vriendelijk naar binnen, zetten ons en drinken wat. Een intensieve renovatie, potentieel, ver van enig resultaat. Primitieve basics, luxe genoeg enkele dagen te kamperen.

We zetten ons aan tafel, drinken wat om elkaar wat beter te leren kennen. Het gesprek gaat snel naar onze voorkeuren en grenzen. Ik vraag je naar je slipje. Je opent de benen, schuift je rok hoog en laat het me zien. "Alsjeblieft. Zoals je me gevraagd hebt." Prachtig, de wat vergane verkleuring, gemengd met verse, natte opwinding. Ik kom achter je staan, leg mijn hand op je schouder, "Dankjewel, zal ik het nu dan maar in ontvangst nemen?". Doe met de handen het schouderdeel van je kleedje naar beneden en ontbloot je borsten. Haal handboeien uit mijn zak en bind je handen achter vast aan de stoel. Achter je staand, begin ik je borsten te masseren, zacht naar steviger, tot waar je, zonder woorden, aangeeft te stoppen. Ook je tepels ondergaan gelijktijdig dezelfde behandeling.

Ik neem een dun touw en bind je borsten stevig af, als een bikinistuk, waaruit je borsten bol, strak, gespannen staan, recht vooruit, je tepels staalhard. Streel ze met mijn nagels en je ervaart de toegenomen gevoeligheid, ook je tepels ervaren deze sterkere sensitiviteit. Als antennes die elk signaal versterkt opvangen. Het anachronisme van de intimiteit ten opzichte van de primitieve locatie, geeft het geheel een pervers tintje, wat je nog meer opwindt.

Ik Kom voor je staan, doe je slipje uit en ruik er aan, ervaar intens de verschillende geuren van je opwinding en raak nu uitermate  opgewonden. Lik met mijn tong aan je slipje en proef je verschillende smaken, terwijl ik je recht in de ogen kijk. Mijn andere hand streelt ondertussen zacht je kruis.

Je grote ogen kijken hoe ik, ruikend, proevend, geniet van je geuren en smaken, je opwinding neemt duidelijk toe.

Neem een touw en bind beide voeten weerskanten je billen. Streel even de binnenkant van je dijen.

Doe mijn T-shirt uit, je ogen worden groter, met enige verbazing in je stem vraag je:”Heb jij?... Draag jij die al de hele tijd?...” terwijl je staart naar de verchroomd stalen tepelklemmen, verbonden met een dun kettinkje, die mijn bovenlijf versieren. “Ja, ik heb je toch aan de telefoon  gezegd dat ik  je zou bewijzen dat ik weet wat ik je laat ervaren”. Ik neem één kant af en kom naar je toe, "wil jij?" Knikkend stem je in, alsof je te verbaasd bent voor woorden.

Eén voor één zet ik beide klemmen over op je tepels, de pijn schreeuwt door je lichaam, doet je even naar adem snakken, een kreet  wordt gesmoord geuit en komt aan je grens tot rust. Het extreme gevoel zet je helemaal in brand en doet je kutje druipen. Ik zet me voor je en lik eerst smakelijk de eerste sappen weg. Lik je labia, rond en aan je klitje, daal door je kutje af naar je kontje en begin ook dat te bewerken met mijn tong, die ook geregeld de ingang van je nauwe gaatje betreedt. Concentreer me nu terug op je klitje terwijl enkele vingers je kut in glijden. Één van dringt diep naar binnen, de andere speelt met je 2e genotsknobbeltje. Op het punt dat je staat klaar te komen trek ik hard aan het kettinkje tussen je tepelklemmen.

De schreeuwende pijn doet alles vervagen en vermoord je hoogtepunt. Tegelijk pleeg ik een intensieve aanval op al je genotsplekken, ook een vinger bevind zich diep in je kontje waardoor je tussen deze 2 extreme sensaties blijft hangen. De spanning op je borsten niet verminderend, werk ik je terug naar je orgasme toe.

Ik Stop, laat net je voor je orgasme alles los, sta recht, neem je tepelklemmen af en maak het touwwerk rond je borsten ongedaan. Je voelt je bloedstroom zich hernemen en een warm intens gevoel maakt zich van je borsten meester. De warmte verspreid zich en maakt je hele lijf supergevoelig, tintelingen maken een rechtstreekse verbinding met je, heerlijk druipend, kutje.

Nadat ik achter je ben komen staan, neemt een hand je borst en de andere dringt met enkele vingers diep in je kut. Nee, ik ga je nog niet laten klaarkomen. Je lichaam, schokt, kronkelt, maar telkens als ik merk dat je je orgasme nadert verander ik, of stop mijn bewegingen en vermijd dat je klaarkomt.

Je hele lijf hangt nu zo op die grens dat het er met elke vezel om smeekt, breng nu ook mijn 2e hand naar je borsten,  neem je tepels tussen mijn vingers, knijp er gelijktijdig hard in en fluister in je oor:"Kom nu  klaar".

Je lichaam neemt het nu helemaal van je over, je tepels lijken een rechtstreeks signaal naar je klitje en kut te sturen, je  krimpt ineen en komt schokkend en bevend heerlijk klaar.

Dat was je eerste orgasme van die dag...

Hoop dat jullie er konden van genieten. Ik vond het wel leuk het te schrijven :*

Lieve, strenge en geile groetjes, XBart :*

Wie schrijft het vervolg op dit voorspel

Comments
ikke je 9 months ago

uw verhaal is een bron van inspiratie!...