Het geluid en het gevoel van een zweep.

Comments · 43 Views

Hoe spanking zalig kan zijn. Genieten van de eerste tot de laatste tik.

Ik lig naakt op mijn buik voor Haar. Blinddoek op, benen die uit elkaar gehouden worden door een spreidstang. Ik lig daar, voor Haar. Wachtend tot Ze de kamer in komt.
Plots hoor ik het getik van Haar high heels, ik kan me niet inhouden en fantaseer dat ze mooie nylons en een kort spannend jurkje aangetrokken heeft. Zoals steeds is Ze mooi opgemaakt met een heerlijk geurtje op. Want zo is Ze wel, een stijlvolle Klassedame.
Ik word hard uit mijn fantasiewereld getrokken wanneer ik Haar stem hoor en de punt van Haar high heel op mijn rug voel.
"Handen op je hoofd!!" hoor ik Haar zeggen. En voor ik het besef "tak", een eerste zweepslag op mijn achterwerk. Het geluid van het leer aan het uiteinde van Haar favoriete zweep maakt me nog gewilliger. Ook al is de eerste tik een vriendelijke tik, toch, ik geniet ervan. Het gevoel, de tintelingen die de eerste tik teweegbrengen doen me verlangen naar meer. En ik krijg meer. Ze slaat steeds harder, steeds sneller na elkaar. Achterwerk, rug, balzak, niets spaart Ze.
Nu en dan houdt Ze even op, vraagt Ze me of het nog gaat, geeft Ze me een liefdevolle kus of streling op mijn geteisterde huid. Om dan opnieuw te beginnen.
Na hoelang, ik weet het eigenlijk ook niet zegt Ze "het is mooi geweest, Ik ben fier op je slaaf 68. Dat verdient een beloning".
Ze maakt de spreidstang los en zegt dat ik me op mijn rug moet draaien, mond wijd opengespreid. Ik hoor hoe Ze haar jurkje omhoog trekt, Haar panty omlaag duwt en boven mijn gezicht komt zitten.
"Mond helemaal open en alles tot de laatste druppel slikken!" Een zeemzoete straal warme nectar komt in mijn keel terecht. Ik slik alles netjes door zoals Ze gevraagd heeft. Blijkbaar heeft Ze het echt nodig, er komt bijna geen einde aan die heerlijke, gouden nectar van Haar. Mooi controlerend ledigt Ze Haar volledige blaas in mij. Ik voel me in de 7de hemel.
Nadat Ze gedaan heeft met plassen en Ze gefatsoeneerd is mag ik mijn blinddoek uitdoen. Lief en verleidelijk kijkt Ze me aan. Ze geeft me een kus op de mond. "Ik hou van je", zegt Ze. Samen gaan we de badkamer in, frissen we ons op en gaan we slapen.

Comments